Contact

Veelgestelde vragen

Het festival & de reünie zijn gratis toegankelijk. Het is wel gewenst om vooraf je ticket te claimen via de ticketlink.

Het festival is openbaar toegankelijk voor iedereen die graag wil proosten op het 20-jarig bestaan van ArtEZ Popacademie! Claim vooraf wel je gratis ticket via de ticketlink.

De ArtEZ reünie start om 14:00 en vindt plaats in het ArtEZ Conservatorium in Enschede. Het adres is Van Essengaarde 10, Enschede.

Het ArtEZ Conservatorium ligt op een kleine 10 minuten lopen vanaf NS station Enschede of je parkeert bij de dichtstbijzijnde parkeergarage de Irenegarage aan de ‘Van Lochemstraat 9’.

Het festival start om 18:00 en vindt plaats in Metropool Enschede. Het adres is Willem Wilminkplein 2, Enschede. Metropool ligt op 5 minuten loopafstand van NS Station Enschede.

Parkeren kan bij verschillende (betaalde) parkeergarages. De dichtstbijzijnde parkeergarage is de Irenegarage aan de ‘Van Lochemstraat 9’.

Zowel Metropool Enschede als ArtEZ Conservatorium liggen op loopafstand van NS Station Enschede. Je bent met 5 minuten bij Metropool Enschede en met 10 minuten bij het ArtEZ Conservatorium.

Parkeren kan bij verschillende (betaalde) parkeergarages. De dichtstbijzijnde parkeergarage is de Irenegarage aan de ‘Van Lochemstraat 9’.

Heel Metropool staat op woensdag 17 mei in het teken van het 20 jaar ArtEZ Popacademie Festival. Alle zalen zullen deze avond toegankelijk zijn en in alle zalen zullen optredens plaatsvinden. In de oefenruimtes van Metropool zal ook programma zijn. Dit zijn de Metropool Studios.

De zalen van Metropool zijn toegankelijk met een rolstoel, de studios zijn te bereiken met een lift. Metropool beschikt over een mindervalidentoilet.

 

Locatie
festival

Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede
074 24 38 000

Locatie
reünie

Van Essengaarde 10
7511 PN Enschede
053 48 28 130

Contact
Organisatie

ch.egbers@artez.nl